Meld je aan bij Jutterstad

Tijd om je aan te sluiten?

JutterStad is het Helderse programma dat is opgezet om Den Helder en Julianadorp als winkelgemeente te promoten én om lokale besteding en de lokale economie te stimuleren. Het programma bestaat uit een digitale winkelstraat (JutterStad) waarin Helderse ondernemers zich presenteren, een bestelplatform voor eten (JutterClub) en een loyaliteitsprogramma waarmee pashouders kunnen sparen, kortingen krijgen, meedoen aan winacties én betalen (JutterPas). Allemaal in het teken van ‘Wees loyaal, koop lokaal!’.

Dit initiatief wordt enthousiast omarmd en gesteund door Gemeente Den Helder die zowel vanuit sociaal- als economisch perspectief aansluit, door Citymarketing die zorg draagt voor het lokale en regionale bereik en door Rabobank Kop van Noord-Holland die met een royale bijdrage vanuit het coöperatiefonds de ontwikkeling van het programma mede mogelijk maakt.

Dankzij de ondersteuning vanuit het ondernemersfonds kunnen een aantal Helderse ondernemers zich een jaar lang kosteloos aansluiten bij het loyaliteitsprogramma, waarbij de eerste 12 maanden à €19,50 per maand vanuit het fonds wordt betaald. Aangesloten ondernemers krijgen daarmee ook een kosteloze presentatie in de digitale winkelstraat van JutterStad.

Wij hebben nog 30 gratis aansluitingen te vergeven. Jij als Helderse ondernemer kunt je dus gratis aansluiten bij JutterStad als je er op tijd bij bent. Dat doe je door nu onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Niels de Visser neemt dan contact met je op, neemt je aan de hand en leidt je rond langs alle kansen van JutterStad! Houd rekening met een doorlooptijd voor nieuwe aansluitingen.
Bedrijf aanmelden