Meld je aan bij Jutterstad

Tijd om je aan te sluiten?

Goed plan! Aanmelden is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met je op om alle zaken rondom de aansluiting te bespreken. Ook geven we je direct uitleg over hoe je eenvoudig zelf superdeals kan toevoegen! Zo kun je gelijk aan de slag.

Dit zijn de voordelen:

✅  Eenvoudig, gratis en snel online verkopen aan consumenten in Den Helder en Julianadorp. Direct meer omzet!

✅  Wij doen de marketing en promotie en zorgen voor de bestellingen. Jij hebt immers al genoeg aan je hoofd. Wij rekenen daarvoor een commissie van 3,5% op iedere bestelling.

✅  Direct aangesloten op het Jutterstad spaarsysteem! Om gebruik te maken van Jutterstad Deals sluiten we je automatisch aan op het Loyaliteitsysteem van Jutterstad. Bij iedere bestelling van een Jutterstad lid geef je automatisch 1,5% van het totaalbedrag uit aan spaarpunten aan de persoon die jouw superdeal koopt. Zo sparen consumenten direct bij iedere bestelling. Deze punten kunnen zij alleen uitgeven bij alle aangesloten Helderse bedrijven die aangesloten zijn bij Jutterstad. Zo houden we spaartegoeden in Den Helder en worden deze niet buiten de stad uitgegeven. Voor en door Helderse ondernemers dus!

Samenwerken is in deze tijden cruciaal dus sluit je zo snel mogelijk aan!

✅  **Binnenkort: bezorgdienst. Heb je zelf geen bezorgcapaciteit? Dan regelen wij de bezorging voor je met uitsluitend elektrisch vervoer.
Bedrijf aanmelden