Nieuws

UPDATE 05-05-2022: 

BELANGRIJK UPDATE: 10 euro tegoed (actie december 2021) op JutterPas is t/m 31 december 2022 geldig! 

Het bestuur van Stichting Jutterstad heeft besloten de geldigheid van het tegoed van 10 euro op de JutterPas (die ieder huishouden in Den Helder heeft ontvangen in december 2021 / januari 2022) te verlengen van 9 mei 2022 tot 31 december 2022. De reden voor deze verlenging is dat wij veel verhalen van JutterPas houders hebben gehoord die aangaven nog heel actief te sparen voor een grotere uitgave met hun JutterPas. Wij vinden het daarom een passend besluit de geldigheid van het tegoed te verlengen tot 31 december 2022. Zo heeft iedereen de tijd om zijn of haar tegoed uit uit te geven bij lokale ondernemers in Den Helder. Inmiddels zijn er zo'n 120 ondernemers aangesloten bij dit fantastische initiatief. Heb je een JutterPas en het tegoed al uitgegeven, gooi dan NIET je JutterPas weg. Deze kun je gebruiken om bij alle aangesloten deelnemers te sparen voor JutterPunten bij iedere aankoop. We zien dat veel JutterPas houders dit doen en moedigen iedereen dit aan te blijven doen. Zo ondersteun je direct je lokale ondernemers, geld blijft hiermee immers in onze prachtige stad en daar gaat het om. 


UPDATE 14-01-2022: 

Vanaf 15 januari kun je de Helderse ondernemers een steuntje in de rug geven!

Goed nieuws! Vanuit Stichting JutterStad is besloten dat vanaf zaterdag 15 januari om 08.00 uur het € 10,- tegoed beschikbaar komt op alle inmiddels geregistreerde JutterPassen. Dit is het moment om onze ondernemers in Den Helder te steunen!

Heb jij je pas al eerder geregistreerd? Dan kun je vanaf zaterdag met jouw JutterPas betalen en sparen bij alle aangesloten winkels in Den Helder. Klik op WINKELS voor een overzicht van alle deelnemers.

Heb jij jouw JutterPas nog NIET geregistreerd? Doe dat dan snel via de knop PAS REGISTREREN. Het tegoed komt dan ook vanaf 15 januari beschikbaar.

Gooi je JutterPas na besteding van het tegoed niet weg. Deze blijft geldig als spaar- en betaalmiddel bij alle aangesloten Helderse ondernemers. 

Je kunt ook de JutterApp downloaden. Hier zie je direct een handig actueel overzicht van alle plekken waar je met je tegoed kunt betalen (en sparen). De app is gratis. 
Android: https://play.google.com/store/...
iOS: https://apps.apple.com/us/app/...

Steun nu de Helderse ondernemers!